EXPERIENCES BEYOND DRIVING PLEASURE

BMW Pure Emotions is het exclusieve loyaltyprogramma van BMW Belux voor wie meer verwacht van zijn auto en het leven. Voor wie aan het stuur zit van vernieuwing en vooruitgang, en tegelijk de kunst van exclusief genieten kent.

Meer info

Leefwerelden

Laat u verrassen door onze wereld beyond luxury

Sport

Alles voor de sport? Beleef uw passie nog een stuk intenser van de eerste rij als vip bij de grootste wedstrijden en sportevenementen. Deel in de verbetenheid, de spanning en het intense geluk. Van balsport over paardensport tot water- en wintersport over de grenzen heen.
Ontdek meer

Comfort

BMW draagt uw comfort hoog in het vaandel. BMW Pure Emotions selecteert daarom voor u heel wat eersteklasservices die uw comfortgevoel nog verhogen. Een VIP-parking in Brussels Airport of de beschikbaarheid van een chauffeur? Zo wordt uw leven aangenamer en comfortabeler.

Ontdek meer

Lifestyle

Een vip? U bent zoveel meer dan dat. Ga naar avant-premières van de grootste evenementen in binnen- en buitenland rond design, mode en interieur. Kom op plaatsen waar anderen nog nooit zijn geweest.

Ontdek meer

Driving

Kruip als allereerste achter het stuur van het nieuwste BMW-model. Haal meer uit uw wagen tijdens de BMW Driver Experience. Neem plaats naast een rallypiloot op een wedstrijdcircuit. Stap in, beleef het toppunt van snelheid, comfort en gratie, en voel uw hart sneller slaan.

Ontdek meer

Culture

Duik in de wereld van theater, dans, film en kunst. Laat u meeslepen door de schoonheid van een tentoonstelling of optreden. En combineer met een citytrip of culinaire ervaring. Iconisch, verbluffend, magisch. Voor minder gaan we niet.
Ontdek meer

Music

De mooiste uitvoering van een gerenommeerd klassiek stuk. Het allerlaatste concert van uw favoriete pop- of rockartiest. Exclusieve VIP-tickets voor een uitverkocht festival. U maakt het mee, met BMW Pure Emotions. Uw plaats is alvast gereserveerd.

Ontdek meer

Gastronomy

BMW Pure Emotions laat u proeven van de crème de la crème van de Belgische en internationale foodscene. U wordt uitgenodigd door sterrenchefs die durven te experimenteren met smaken en technieken, en alleen genoegen nemen met de zuiverste ingrediënten. Wat is voor ú het ultieme culinaire genot?
Ontdek meer

Travel

Zet uw brein op cruisecontrol. Ga met BMW Pure Emotions op reis, ver weg en dichtbij. Verdwaal op de mooiste autoroutes. Ontdek de indrukwekkendste locaties. En laat u inspireren door de locals. Rij, vaar, vlieg en geniet. Sluit uw ogen, u bent er bijna.
Ontdek meer

JOIN US.

Zelf een BMW Pure Emotions member worden?

Ontdek meer
U heeft uw account vervolledigd.
Opgelet: u heeft uw registratie vroegtijdig afgebroken. Vul zeker ook nog uw extra gegevens en interesses in, zo bent u als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen uw leefwereld!
Wenst u evenementen op uw maat te ontvangen? Vul dan zeker uw interesses in,
zo bent u als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen uw leefwereld!