Partners

BMW Belux stelt voor haar loyalty programma BMW Pure Emotions een nieuw partnership voor in de wereld van muziek en entertainment. Dankzij een samenwerking met Live Nation, de grootste liveentertainment groep ter wereld, heeft BMW een music kalender uitgewerkt waardoor u als member vaak tickets zal kunnen bestellen voor exclusieve concerten!

Taittinger of officieel "Champagne Taittinger”, is in 1734 opgericht in Reims door Jacques Fourneaux onder de naam Forest-Fourneaux. Dit hoogaangeschreven Frans champagnehuis werd gekocht door Pierre Taittinger in 1932. De champagne van het huis is enorm elegant en doet u op sommige van onze evenementen genieten van nét dat tikkeltje extra luxe.

In samenwerking met Sixt Rent a Car bieden we u de mogelijkheid om toe te treden tot de meest exclusieve klantenkring van Sixt. Als Sixt Diamond Card houder profiteert u van vele aantrekkelijke voordelen, zoals gratis upgrades en kortingen. Bestel snel uw kaart via onze website en ervaar het plezier van het reizen met Sixt. 
U heeft uw account vervolledigd.
Opgelet: u heeft uw registratie vroegtijdig afgebroken. Vul zeker ook nog uw extra gegevens en interesses in, zo bent u als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen uw leefwereld!
Wenst u evenementen op uw maat te ontvangen? Vul dan zeker uw interesses in,
zo bent u als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen uw leefwereld!