BMW Pure Emotions

Experiences beyond driving pleasure

What’s your definition of luxury? 
Uw vrije tijd is kostbaar. Elke seconde telt. U wilt voluit leven en beleven. Speciaal voor u creëerden wij een nieuwe vorm van luxe - exclusiever en persoonlijker dan ooit. BMW Pure Emotions biedt u een waaier aan onvergetelijke belevingen die veel verder gaan dan louter uw rijplezier. We stellen deze belevingen zorgvuldig samen, specifiek op maat van uw wensen en interesses. Zo haalt u het maximum uit het leven. Vertel ons, hoe kunnen wij u verrassen? 

The art of driving luxury.
BMW Pure Emotions is er voor wie meer verwacht van zijn auto en het leven. Voor wie aan het stuur zit van vernieuwing en vooruitgang, en tegelijk de kunst van exclusief genieten kent.  

Power, elegantie en gevoel voor detail. Vooruitstrevend, verrassend en inspirerend. Die eigenschappen vindt u niet alleen terug in de BMW luxeklasse. Het is een levensstijl, úw levensstijl. BMW Pure Emotions weerspiegelt deze. Enjoy the privilege.

Experiences beyond driving pleasure.
BMW Pure Emotions combineert krachtige motoren en krachtige emoties. Exclusieve wagens en exclusieve belevenissen. Motion and emotion. Laat u omverblazen door de mooiste autoroutes in het buitenland. Schuif aan tafel bij een sterrenchef. Beleef avant-premières als VIP en krijg een blik achter de schermen. Stap in een wereld beyond luxury waar niets ‘gewoon’ is en deel deze emotie met een selecte community BMW-rijders, die net zo gepassioneerd zijn als u.  

BMW Pure Emotions is er voor rijders van de BMW 7 Reeks, BMW 8 Reeks, BMW X5*, BMW X6*, BMW X7, BMW M8 en BMW iX, die hun wagen hebben gekocht in een Belgische of Luxemburgse concessie. De selectie bevat uitsluitend bestuurders van een nieuwe wagen.

*Enkel de BMW X5 met productiedatum vanaf augustus 2018 en de BMW X6 met productiedatum vanaf augustus 2019 komen in aanmerking.

 

 

U heeft uw account vervolledigd.
Opgelet: u heeft uw registratie vroegtijdig afgebroken. Vul zeker ook nog uw extra gegevens en interesses in, zo bent u als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen uw leefwereld!
Wenst u evenementen op uw maat te ontvangen? Vul dan zeker uw interesses in,
zo bent u als eerste op de hoogte van onze evenementen binnen uw leefwereld!